Meld je nu aan!

Deelname is (voorlopig gratis)
De informatie in dit formulier wordt vertrouwelijk verwerkt.

Ben je zwanger of pas bevallen in de Coronavirustijd?

We merken dat er bij zwangere vrouwen en vrouwen in hun kraamtijd én bij hun partners – terecht – veel vragen en zorgen zijn over zwanger zijn/het ouderschap gedurende het Coronavirus.
In deze tijd heb je minder snel contact met anderen om ervaringen uit te wisselen.
Wij brengen jullie heel graag online in contact met elkaar onder begeleiding van een vaste professional uit ons netwerk.

Hier kun je vragen stellen aan professionals, ervaringen uitwisselen en steun vinden bij elkaar.

Begeleidt door twee zorgprofessionals, starten we in kleine groepen van maximaal 7 vrouwen waarbij partners mogen aansluiten. De groep komt gedurende 3 weken 1x per week online bij elkaar. Een paar weken later spreken we nog één keer af om elkaar online te ontmoeten.
Het doel is om spanning te verlagen door het uitwisselingen van ervaringen en tips en informatie te krijgen van deskundigen.

De online omgeving is beveiligd.

Anoniem is mogelijk.
Indien je al bevallen bent is bij wie bent u onder controle geweest?
Wij vragen u om deze gegevens, zodat we met zoveel mogelijk deelverwanten een goede groepsverdeling kunnen maken. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Alleen de secretaresse en de begeleiders die betrokken zijn bij de groepsbijeenkomst ontvangen uw gegevens. Wij delen uw gegevens niet met derden. Uw gegevens worden kort bewaard, tot maximaal 1 week na de laatste groepsbijeenkomst. Mocht u eerdere verwijdering van uw gegevens wensen, kunt u dit te allen tijde aangeven. Wij vragen uw toestemming voor het verwerken en kort bewaren van uw gegevens.